Home
Nieuws
Biografie
Foto's Teun
Schilderijen
Galerie
Expositie's
Te Koop
Contactformulier

 Uitnodiging voor de opening van de unieke duo-expositie 


 
 

Kunstenaarsogen

 

Werken van Teun Gijssen en Gerardus van Mol

 
 
 

Datum 3 november 2019
Aanvang: 13.30 uur IPV 14:30uur
Kasteel Geldrop route

INFO klik HIER

 


Waar Teun ons met penseelstreken en plamuurmesvegen liet zien hoe hij de wereld zag, ver van ons vandaan maar ook juist dichtbij, laat Gerardus ons zien hoe hij Teun zag: excentriek, schilderachtig en fotogeniek.

Deze unieke duo-expositie van de kunstschilder en de fotograaf wordt officieel geopend door de heer Jac. Biemans, historicus en auteur van onder andere het boek Brabant Wereldwijd.

Brabant Wereldwijd is het fotografieverhaal van Gerardus van Mol, die vooral de werkende mens vastlegde met zijn lens. Teun Gijssen was er daar een van. Gerardus kwam zelden buiten zijn regio, terwijl zijn foto’s overal in de wereld te zien waren. Teun ging op zijn fiets de wereld rond om ter plekke vast te leggen wat hij zag, waarna hij steeds weer terugkwam naar zijn eigen Brabantse honk om verder te gaan met dat wat hij nog steeds voor zijn geestesoog had. 

Kunstenaarsogen is een unieke duo-expositie van die van 3 november tot en met 15 december te bezichtigen is bij Kasteel Geldrop

Heel graag ontmoeten wij u op de opening van deze speciale expositie van twee zeer bijzondere mannen die onze regio een extra dimensie hebben gegeven. 

 
 
 

Stichting Vrienden van Teun Gijssen,       

 

 


UA-35786558-1